Gushti jo i pushimeve, mes ngjarjeve dhe çmimeve futet dhe politika

Publikuar më: 3/8/2022, ora 19:46

Gushti jo i pushimeve, mes ngjarjeve dhe çmimeve futet dhe politika

Publikuar më: 3/8/2022, ora 19:46

Analisti Lutfi Dervishi komenton në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN ngjarjen e rëndë në plazhin e Potamit dhe përgjegjësinë e shtetit për të.