Gushti përvëlues, temperatura më të larta dhe pa reshje

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:48

Gushti përvëlues, temperatura më të larta dhe pa reshje

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:48

Nga Tanja Porja, meteorologe A2