Guxim dhe shpejtësi, policja shpëton vajzën e vogël nga aksidenti

Publikuar më: 7/2/2022, ora 15:01

Guxim dhe shpejtësi, policja shpëton vajzën e vogël nga aksidenti

Publikuar më: 7/2/2022, ora 15:01

Një efektive e Policisë në Merilend, SHBA, është vlerësuar si heroinë pasi shpëtoi një vazjë nga përplasja e makinës, duke e shtyrë në sekondën e fundit. Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet efektivja Annette Goodyear që rrëzohet vetë në tokë pasi përplaset nga një makinë në kryqëzim, që nuk frenoi në kohë.

Guxim dhe shpejtësi, policja shpëton vajzën e vogël nga aksidenti

Publikuar më: 7/2/2022, ora 15:01

Një efektive e Policisë në Merilend, SHBA, është vlerësuar si heroinë pasi shpëtoi një vazjë nga përplasja e makinës, duke e shtyrë në sekondën e fundit. Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet efektivja Annette Goodyear që rrëzohet vetë në tokë pasi përplaset nga një makinë në kryqëzim, që nuk frenoi në kohë.