Hajdari: Elbasani, qytet me shumë probleme, synoj 30-50 mijë vota

Deputetja Rudina Hajdari, e cila ka shpallur pak ditë më parë kandidaturën e saj në Elbasan, ishte e ftuar në Dita Jonë mbi ambicien e saj për Elbasanin dhe pritjen që i është rezervuar nga zgjedhësit atje.