Hajdari: Jeni njësoj; Rama: Opozita, destruktive

Edhe pse në lobime ndërkombëtare i është bashkuar mazhorancës muajin e fundit, Rudina Hajdari vendosi shenjën e barazimit mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës për dëmin që i kanë shkaktuar vendit.