Hajdari ngre zërin në Kuvend: Në këtë sallë bëhen vetëm pazare, ndaleni këtë turp

Në seancën ku pritet të votohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor, deputetja Rudina Hajdari, me tone të ngritura, kërkoi të ndalet seanca dhe të mos votohen ndryshimet në kodin zgjedhor.