Hajduti “bojaxhi”, A2 CNN siguron videon grabitjes së parave – A2

Hajduti “bojaxhi”, A2 CNN siguron videon grabitjes së parave

I veshur me rroba pune me një ecje të shkujdesur dhe me qese në dorë, grabitësi i pikës së kredidhënieve të vogla hyri rreth orës 15:19 në biznes dhe nën kërcënimin e armës mori paratë e arkës. Në videon e siguruar nga A2 CNN i riu rreth të 30-ave duket teksa hyn ndërsa grabitja zgjat më shumë se 1 minutë, ndërsa pas daljes nga biznesi, agresori ka mbushur qesen me para.