Hakerat dhe të dhënat, çfarë mund të presim ende

Publikuar më: 22/9/2022, ora 22:55

Hakerat dhe të dhënat, çfarë mund të presim ende

Publikuar më: 22/9/2022, ora 22:55

Arkitekti për software Daniel Kordhoni tregon skenarët e mundshme të një sulmi kibernetik si ai i organizuar nga Irani kundër Shqipërisë, që sipas raportit të FBI ka rreth 14 muaj që vënë në jetë.