Haklaj: Asambleja e PS, analizë dhe përcaktim detyrash nga Rama – A2

Haklaj: Asambleja e PS, analizë dhe përcaktim detyrash nga Rama

Merita Haklaj, producente e A2CNN, komenton ngjarjet më të rëndësishme të javës