Haklaj në Absolut 4: Problemi në PD është që askush nuk flet në kohë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 22:37

Haklaj në Absolut 4: Problemi në PD është që askush nuk flet në kohë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 22:37

Producentja ekzekutive në A2, Merita Haklaj komenton në emisionin Absolut 4 situatën në PD dhe vendimet që e çuan drejt saj.