Halimi: Presidenti duhet të zgjedhë 3 anëtarët e Gjykatës Kushtetuese – A2

Halimi: Presidenti duhet të zgjedhë 3 anëtarët e Gjykatës Kushtetuese

Eduart Halimi, avokat dhe ekspert i çështjeve të drejtësisë, deklaroi në studion e “Ditari”në A2 CNN se Presidenti duhet të ndërhyjë për të ushtruar kompetencat kushtetuese në zgjedhjen e anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese dhe Gjykatës së Lartë.

Shkarkoni aplikacionin e A2