Halimi: Vetting-u duhet të mbarojë shpejt, qeveria të shtojë anëtarët e komisionit

Ish-ministri i Drejtësisë, Eduard Halimi, deklaroi në studion e Ditari në A2 se “me këto ritme, vetting-u mbaron për 10 vjet dhe po nuk e kaluan vetting-un, kandidatët nuk shkojnë dot në Gjykatë Kushtetuese”.