Hapat e negociatave të anëtarësimit, nis sfida për reforma themelore

Publikuar më: 30/7/2022, ora 12:54

Hapat e negociatave të anëtarësimit, nis sfida për reforma themelore

Publikuar më: 30/7/2022, ora 12:54

Kryeministri Rama njoftoi se do të krijohet një Këshill Ndërministror për çështjet europiane. Me Ministren për Europën dhe kryenegociatoren e re, kreu i qeverise takoi grupin negociator, të cilët së bashku me administratën nisin sfidën për reforma themelore për të cilat BE do të ketë një monitorim të rrepte në këtë fazë të re të procesit të integrimit të Shqipërisë.

Hapat e negociatave të anëtarësimit, nis sfida për reforma themelore

Publikuar më: 30/7/2022, ora 12:54

Kryeministri Rama njoftoi se do të krijohet një Këshill Ndërministror për çështjet europiane. Me Ministren për Europën dhe kryenegociatoren e re, kreu i qeverise takoi grupin negociator, të cilët së bashku me administratën nisin sfidën për reforma themelore për të cilat BE do të ketë një monitorim të rrepte në këtë fazë të re të procesit të integrimit të Shqipërisë.