Hapat e Vetëvendosjes për të zgjedhur Vjosa Osmanin presidente

A është referendumi për të cilin flet Albin Kurti dhe Vjosa Osmani ,garancia e plotë për fytyrën e re të ekzekutivit në Prishtinë? Ndërkohë që numri i deputetëve që fitoi secila parti në Kosovë, do të mësohet pas numërimit të votave me kusht dhe votave përmes postës, kandidati n.13 i në listën e Vetëvendosjes, Armend Muja, tregon detaje mbi hapat e mëtejshme të partisë që triumfoi në 14 shkurt.