Hapësirat publike në Elbasan. Tregtarët në trotuar, këmbësorët në rrugë

Rruga “Sule Misiri” në qytetin e Elbasanit lidh qendrën e qytetit me kompleksin sportiv dhe më tej me unazën jugore të qytetit. Disa kohë më parë, kjo rrugë iu nënshtrua rikonstruksionit, asfaltim dhe trotuare.