“Hapësirë për mendje të bukura”, të rinjtë “sfidojnë” NASA-n me ide revolucionarizuese në teknologji

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:53

“Hapësirë për mendje të bukura”, të rinjtë “sfidojnë” NASA-n me ide revolucionarizuese në teknologji

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:53

Ersa, nxënëse në gjimnazin, “Qemal Stafa” në Tiranë, 17-vjeçari italian Jacopo dhe Jostus një i ri me origjinë nga Nigeria, veç moshës, i bashkon edhe pasioni për teknologjinë.

“Hapësirë për mendje të bukura”, të rinjtë “sfidojnë” NASA-n me ide revolucionarizuese në teknologji

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:53

Ersa, nxënëse në gjimnazin, “Qemal Stafa” në Tiranë, 17-vjeçari italian Jacopo dhe Jostus një i ri me origjinë nga Nigeria, veç moshës, i bashkon edhe pasioni për teknologjinë.