Hapet rruga për nisjen e negociatave, pranohet propozimi francez

Publikuar më: 1/7/2022, ora 11:05

Hapet rruga për nisjen e negociatave, pranohet propozimi francez

Publikuar më: 1/7/2022, ora 11:05

Xhelal Neziri, analist, foli për çështjen e negociatave dhe pranimin e propozimit francez nga Maqedonia e Veriut për zgjidhjen e ngërçit me Bullgarinë.

Hapet rruga për nisjen e negociatave, pranohet propozimi francez

Publikuar më: 1/7/2022, ora 11:05

Xhelal Neziri, analist, foli për çështjen e negociatave dhe pranimin e propozimit francez nga Maqedonia e Veriut për zgjidhjen e ngërçit me Bullgarinë.