Hapja e dosjeve, Godole: Zgjodhëm modelin e gabuar, merremi me spiunët dhe jo me drejtorët e tyre

Publikuar më: 24/2/2023, ora 21:41

Hapja e dosjeve, Godole: Zgjodhëm modelin e gabuar, merremi me spiunët dhe jo me drejtorët e tyre

Publikuar më: 24/2/2023, ora 21:41

Jonila Godole, nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë, në “Intervistë” nga Merita Haklaj, në A2 CNN, theksoi se për hapjen e dosjeve, Shqipëria ndoqi modelin e gabuar.

Hapja e dosjeve, Godole: Zgjodhëm modelin e gabuar, merremi me spiunët dhe jo me drejtorët e tyre

Publikuar më: 24/2/2023, ora 21:41

Jonila Godole, nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë, në “Intervistë” nga Merita Haklaj, në A2 CNN, theksoi se për hapjen e dosjeve, Shqipëria ndoqi modelin e gabuar.