Hapja e listave, Topollaj: Gjysmake, nuk garantohet barazia e votës

Listat e hapura duket se po bëhen realitet në zgjedhjet e ardhshme, por shumë njerëz mbeten të paqartë mbi ndryshimet dhe përmirësimet që ato sjellin në sistem. Për të folur mbi si e shohin këtë zhvillim në Bindjen Demokratike, në Dita Jonë ishte i ftuar Fabian Topollaj nga kjo forcë politike.