Hapja e negociatave, Barbullushi: Tani fillon puna reale për Shqipërinë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:25

Hapja e negociatave, Barbullushi: Tani fillon puna reale për Shqipërinë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:25

Odeta Barbullushi, këshilltare e Kryeministrit dhe koordinatore kombëtare për zonën ekonomike rajonale, në “Intervistë me Merita Haklaj” foli për hapjen e negociatave dhe punën që e pret tashmë vendin drejt anëtarësimit në BE.

Hapja e negociatave, Barbullushi: Tani fillon puna reale për Shqipërinë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:25

Odeta Barbullushi, këshilltare e Kryeministrit dhe koordinatore kombëtare për zonën ekonomike rajonale, në “Intervistë me Merita Haklaj” foli për hapjen e negociatave dhe punën që e pret tashmë vendin drejt anëtarësimit në BE.