Hapja e negociatave, Bylykbashi: Tashmë, BE-ja do t’i vërë lakun qeverisë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 20:12

Hapja e negociatave, Bylykbashi: Tashmë, BE-ja do t’i vërë lakun qeverisë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 20:12

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut u ulen sot në Bruksel në të njëjtën tryezë me vendet anëtare, në konferencën e parë ndërqeveritare, duke shënuar kështu nisjen e procesit të bisedimeve për anëtarësim, pas një kalvari të gjatë pritjeje, zvarritjesh dhe pengesash. Shkupi priste prej 17 vjetësh, ndërsa Tirana kishte 8 vite.

Hapja e negociatave, Bylykbashi: Tashmë, BE-ja do t’i vërë lakun qeverisë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 20:12

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut u ulen sot në Bruksel në të njëjtën tryezë me vendet anëtare, në konferencën e parë ndërqeveritare, duke shënuar kështu nisjen e procesit të bisedimeve për anëtarësim, pas një kalvari të gjatë pritjeje, zvarritjesh dhe pengesash. Shkupi priste prej 17 vjetësh, ndërsa Tirana kishte 8 vite.