Hapja e negociatave, Holanda, “po” me kushte për Shqipërinë

A2 ka mundur të mësojë qëndrimin që do të mbajnë Vendet e Ulëta në samitin e marsit të Komisionit Europian, ku pritet të japin një “po” me kushte për Shqipërinë sa i përket vendimit për hapjen e negociatave. Ndërkohë që për Maqedoninë e Veriut, mësohet se nuk ka kushte dhe vendimi është pozitiv.