Hapja e negociatave me Shqipërinë, Angela Merkel del kundër

Publikuar më: 7/6/2019, ora 13:21

Hapja e negociatave me Shqipërinë, Angela Merkel del kundër

Publikuar më: 7/6/2019, ora 13:21

Kancelarja gjermane Angela Merkel i ka bërë një refuzim të qartë kërkesës së Komisionit Europian për hapje të shpejtë të negociatave të anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Hapja e negociatave me Shqipërinë, Angela Merkel del kundër

Publikuar më: 7/6/2019, ora 13:21

Kancelarja gjermane Angela Merkel i ka bërë një refuzim të qartë kërkesës së Komisionit Europian për hapje të shpejtë të negociatave të anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.