Hapja e negociatave, Merkel: Shanset nuk janë të mira

Publikuar më: 17/10/2019, ora 14:42

Hapja e negociatave, Merkel: Shanset nuk janë të mira

Publikuar më: 17/10/2019, ora 14:42

Shanset për t’i hapur rrugën çeljes së negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut nuk janë shumë të mira. Pas takimit me presidentin francez Emmanuel Macron, kur u shpresua për një përafrim të qëndrimeve sa i përket zgjerimit, kancelarja Angela Merkel duket se e ka humbur optimizmin.

Hapja e negociatave, Merkel: Shanset nuk janë të mira

Publikuar më: 17/10/2019, ora 14:42

Shanset për t’i hapur rrugën çeljes së negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut nuk janë shumë të mira. Pas takimit me presidentin francez Emmanuel Macron, kur u shpresua për një përafrim të qëndrimeve sa i përket zgjerimit, kancelarja Angela Merkel duket se e ka humbur optimizmin.