Hapja e negociatave, Rama vendos afat qershorin, Varhelyi kundër ndarjes nga RMV

Publikuar më: 28/4/2022, ora 19:18

Hapja e negociatave, Rama vendos afat qershorin, Varhelyi kundër ndarjes nga RMV

Publikuar më: 28/4/2022, ora 19:18

Idenë për ndarjen e rrugëtimit të integrimit të Shqipërisë nga Maqedonia e Veriut, Edi Rama ia komunikoi edhe eurokomisionerit për zgjerimin Oliver Varhelyi, në konferencën e përbashkët për shtyp. Kryeministri i la Brukselit afat deri në fund të qershorit, kur mbyllet dhe presidenca franceze e unionit.

Hapja e negociatave, Rama vendos afat qershorin, Varhelyi kundër ndarjes nga RMV

Publikuar më: 28/4/2022, ora 19:18

Idenë për ndarjen e rrugëtimit të integrimit të Shqipërisë nga Maqedonia e Veriut, Edi Rama ia komunikoi edhe eurokomisionerit për zgjerimin Oliver Varhelyi, në konferencën e përbashkët për shtyp. Kryeministri i la Brukselit afat deri në fund të qershorit, kur mbyllet dhe presidenca franceze e unionit.