Haradinaj: Marrëveshja me Serbinë është e mundur në vitin 2019 – A2

Haradinaj: Marrëveshja me Serbinë është e mundur në vitin 2019

Marrëveshja e pajtimit mes Kosovës dhe Serbisë është e mundur brenda këtij viti. Kështu u shpreh Kryeministri Ramush Haradinaj për agjencinë franceze të lajmeve AFP, duke ripërsëritur edhe njëherë se ujdia nuk duhet të përfshijë ndryshim kufijsh. Sipas tij, përfshirja e një çështjeje të tillë në marrëveshje nuk sjell zgjidhje dhe është e rrezikshme.