Harta e re gjyqësore, A2 CNN zbardh propozimet, si mund të shkrihen gjykatat në vend

Publikuar më: 13/10/2021, ora 15:30

Harta e re gjyqësore, A2 CNN zbardh propozimet, si mund të shkrihen gjykatat në vend

Publikuar më: 13/10/2021, ora 15:30

A2 CNN ka siguruar variantet e deritanishme të KLGJ dhe Ministrisë së Drejtësisë, lidhur me hartën e re gjyqësore. KLGJ propozon një reduktim të ndjeshëm të numrit të gjykatave të rretheve, nga 22 të tilla në 12, me parimin një gjykatë një qark. Në të njëjtën formë, propozohet bashkim i gjykatës Kukës me atë të Tropojës, i Korçës me Pogradecin, i Lezhës me Kurbinin, si edhe bashkim i gjykatave të rretheve Shkodër dhe Pukë.

Harta e re gjyqësore, A2 CNN zbardh propozimet, si mund të shkrihen gjykatat në vend

Publikuar më: 13/10/2021, ora 15:30

A2 CNN ka siguruar variantet e deritanishme të KLGJ dhe Ministrisë së Drejtësisë, lidhur me hartën e re gjyqësore. KLGJ propozon një reduktim të ndjeshëm të numrit të gjykatave të rretheve, nga 22 të tilla në 12, me parimin një gjykatë një qark. Në të njëjtën formë, propozohet bashkim i gjykatës Kukës me atë të Tropojës, i Korçës me Pogradecin, i Lezhës me Kurbinin, si edhe bashkim i gjykatave të rretheve Shkodër dhe Pukë.