Harta e re gjyqësore, ekspertët kundër një gjykate apeli: Do të zvarrisë proceset

Shkrirja e disa gjykatave të vendit për llogari të hartës së re gjyqësore shikohet nga ekspertët e drejtësisë si hap pas në marrëdhënien mes qytetarëve dhe drejtësisë.

Problematik për ta vlerësohet edhe propozimi për shkrirjen e gjashtë gjykatave të Apelit në një të vetme në Tiranë.

  • LAJMI I FUNDIT | Shqipëri, 12 viktima në 24 orët e fundit, 616 raste
  • LAJMI I FUNDIT | 589 të shëruar në 24 orë, 6289 raste aktive
  • LAJMI I FUNDIT | Po marrin trajtim 148 pacientë, 16 janë në gjendje më të rënduar