Harta e re gjyqësore, Shkodër, avokati e kundërshton: Do të rrisë kostot

Publikuar më: 19/10/2021, ora 14:32

Harta e re gjyqësore, Shkodër, avokati e kundërshton: Do të rrisë kostot

Publikuar më: 19/10/2021, ora 14:32

Drafti i Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe i Ministrisë së Drejtësisë për hartën e re gjyqësore duke shkrirë një numër të konsiderueshme të Gjykatave të Shkallës së Parë, Apelit dhe Administratives, ka ngjallur reagimet e avokatëve mbrojtës që përfaqësojnë interesat e klientëve të tyre.

Harta e re gjyqësore, Shkodër, avokati e kundërshton: Do të rrisë kostot

Publikuar më: 19/10/2021, ora 14:32

Drafti i Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe i Ministrisë së Drejtësisë për hartën e re gjyqësore duke shkrirë një numër të konsiderueshme të Gjykatave të Shkallës së Parë, Apelit dhe Administratives, ka ngjallur reagimet e avokatëve mbrojtës që përfaqësojnë interesat e klientëve të tyre.