Harta gjyqësore, ja si po shkelet bojkoti në gjykata

Publikuar më: 5/7/2022, ora 12:19

Harta gjyqësore, ja si po shkelet bojkoti në gjykata

Publikuar më: 5/7/2022, ora 12:19

Avokatë që në pamundësi për të përballuar kostot ekonomike të bojkotit futen në seanca gjyqësore. Të tjerë që përgatisin mbrojtjen dhe ja japin klientëve për të vijuar proceset, janë disa nga hilet që po përdoren në kohën kur dhoma e avokatisë së Shqipërisë ka vendosur bojkot të përgjithshëm si shenjë proteste kundër hartës së re gjyqësore.

Harta gjyqësore, ja si po shkelet bojkoti në gjykata

Publikuar më: 5/7/2022, ora 12:19

Avokatë që në pamundësi për të përballuar kostot ekonomike të bojkotit futen në seanca gjyqësore. Të tjerë që përgatisin mbrojtjen dhe ja japin klientëve për të vijuar proceset, janë disa nga hilet që po përdoren në kohën kur dhoma e avokatisë së Shqipërisë ka vendosur bojkot të përgjithshëm si shenjë proteste kundër hartës së re gjyqësore.