Harta gjyqësore te “ligjet”, Xhafaj në krah të opozitës: Manja e Llagami në shkelje të rëndë ligjore

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:33

Harta gjyqësore te “ligjet”, Xhafaj në krah të opozitës: Manja e Llagami në shkelje të rëndë ligjore

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:33

Çështja e hartës së re gjyqësore ishte temë debati në Komisionin parlamentar të ligjeve. Opozita kërkoi që të përshpejtohet procedura për një seancë dëgjimore me institucionet e drejtësisë ndërsa kritikat nuk munguan as nga radhët e maxhorancës. Fatmir Xhafaj u shpreh se Ministria e Drejtësisë dhe KLGJ janë në shkelje ligjore duke vonuar seancën dëgjimore që sipas tij, mund të ndryshojë edhe qasjen ndaj hartës së re.

Harta gjyqësore te “ligjet”, Xhafaj në krah të opozitës: Manja e Llagami në shkelje të rëndë ligjore

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:33

Çështja e hartës së re gjyqësore ishte temë debati në Komisionin parlamentar të ligjeve. Opozita kërkoi që të përshpejtohet procedura për një seancë dëgjimore me institucionet e drejtësisë ndërsa kritikat nuk munguan as nga radhët e maxhorancës. Fatmir Xhafaj u shpreh se Ministria e Drejtësisë dhe KLGJ janë në shkelje ligjore duke vonuar seancën dëgjimore që sipas tij, mund të ndryshojë edhe qasjen ndaj hartës së re.