Harta territoriale, propozimi i PD: 5 rajone dhe 95 bashki me funksione asimetrike

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:42

Harta territoriale, propozimi i PD: 5 rajone dhe 95 bashki me funksione asimetrike

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:42

Dështimi në financa, mungesa e shërbimeve, centralizimi i pushtetit dhe politizimi i administratës janë arsyet kryesore pse partia demokratike e drejtuar nga Sali Berisha nënvizon se reforma territoriale e 2014 ka dështuar. Para se grupi i punës së PD të prezantonte draftin për ndarjen e re te hartës, tregoi si ishte joshur grupimi i Bashës, sot drejtuar nga Alibeaj, që të bashkonte votat me socialistët.

Harta territoriale, propozimi i PD: 5 rajone dhe 95 bashki me funksione asimetrike

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:42

Dështimi në financa, mungesa e shërbimeve, centralizimi i pushtetit dhe politizimi i administratës janë arsyet kryesore pse partia demokratike e drejtuar nga Sali Berisha nënvizon se reforma territoriale e 2014 ka dështuar. Para se grupi i punës së PD të prezantonte draftin për ndarjen e re te hartës, tregoi si ishte joshur grupimi i Bashës, sot drejtuar nga Alibeaj, që të bashkonte votat me socialistët.