Hasimja: Politika ka përdorur shoqërinë civile dhe mediat

“Do të preferoja një situatë ku gazetarët futen në burg sesa njërën ku mediat bëhen pjesë e sistemit“, thotë politologu Ermal Hasimja për A2, ku komenton raportin e “Freedom House” mbi demokracinë në Shqipëri.