“Hasta la vista” Johnson, dy emra në garë për ta pasuar si kryeministër

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:20

“Hasta la vista” Johnson, dy emra në garë për ta pasuar si kryeministër

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:20

Gara për kryeministrin e ri të Mbretërisë së Bashkuar dhe kreun e partisë konservatore ka hyrë në fazën përfundimtare. Dy kandidatët e mbetur janë Rishi Sunak dhe Liz Truss, të cilët po i parashtrojnë qëndrimet e tyre anëtarëve të partisë që do të zgjedhin pasardhësin e Boris Johnson.

“Hasta la vista” Johnson, dy emra në garë për ta pasuar si kryeministër

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:20

Gara për kryeministrin e ri të Mbretërisë së Bashkuar dhe kreun e partisë konservatore ka hyrë në fazën përfundimtare. Dy kandidatët e mbetur janë Rishi Sunak dhe Liz Truss, të cilët po i parashtrojnë qëndrimet e tyre anëtarëve të partisë që do të zgjedhin pasardhësin e Boris Johnson.