Hebrenjtë në Shqipëri, ekspozita unike me dokumente dhe fotografi të viteve 1933-1944

Gazetarja Luela Myftari sjell më shumë detaje

  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4
  • LAJMI I FUNDIT | Të ftuar: Çlirim Gjata, Genti Malko, Lutfi Dervishi, Ilir Kalemaj
  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4