HEC Skavica, Yuri Kim dhe Balluku inspektojnë zonën ku do ngrihet vepra

Skavica ka nisur zyrtarisht punën në terren për përgatitjen e projektit të Hidrocentralit të katërt në kaskadën e Drinit.

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku, u shoqërua nga ambasadorja amerikane Yuri Kim në inspektimin e zonës ku do të ndërtohet vepra ambicioze.