“Hedda Gabler” e Ibsenit vjen në Tiranë – A2

“Hedda Gabler” e Ibsenit vjen në Tiranë

Hedda Gabler, shfaqja e dramaturgut Henrik Ibsen, vjen për herë të parë në Shqipëri me përkthimin e Afrim Koçit dhe regji nga Botond Nagy. Një shfaqje e rëndësishme që ngjitet në skenën e teatrit eksperimental tek ArtTurbina, me lojën e Ermira Hysajt, Romir Zallës, Mateo Dervishajt etj. Për të folur mbi këtë shfaqje të rëndësishme, të ftuar në “Dita jonë” ishin disa nga protagonistët e saj.