Helikopteri Cougar evakuon 8 mësues dhe banorë të tjerë në Theth – A2

Helikopteri Cougar evakuon 8 mësues dhe banorë të tjerë në Theth

Forca Ajrore përmes ekuipazhit të helikopterit Cougar evakuuan 15 persona në fshatrat e Thethit dhe të Shalës, mes tyre dy persona të sëmurë.