Helmimi i mbi 1 mijë personave, të dyshuar dy serbë, u filmuan pranë ujësjellësit

Pas helmimit të më shumë se 1600 personave në Kosovë dhe shfaqjes së pamjeve të dy të rinjve serbë në Deçan, kanë nisur dyshimet e para. Gazetari Julian Kasapi sjell detaje nga Kosova.