Helmimi në Krujë, drejtoresha e spitalit: Janë mjekuar 150 fëmijë dhe 350 të rritur

Publikuar më: 28/10/2021, ora 16:26

Helmimi në Krujë, drejtoresha e spitalit: Janë mjekuar 150 fëmijë dhe 350 të rritur

Publikuar më: 28/10/2021, ora 16:26

Deri më sot, në Spitalin e Krujës kanë marrë mjekimin 500 qytetarë, prej të cilëve 150 fëmijë dhe 350 të rritur. Konfirmimi vjen nga drejtoresha e këtij spitali, Yllka Sheta, duke iu përgjigjur interesimit të gazetarëve në lidhje me helmimin e qytetarëve. Sipas saj, të gjithë kanë pasur simptoma të njëjta dhe raste të rralla kanë qenë me temperaturë, ndërsa shton se vetëm sot kanë marrë mjekim 3 pacientë.

Helmimi në Krujë, drejtoresha e spitalit: Janë mjekuar 150 fëmijë dhe 350 të rritur

Publikuar më: 28/10/2021, ora 16:26

Deri më sot, në Spitalin e Krujës kanë marrë mjekimin 500 qytetarë, prej të cilëve 150 fëmijë dhe 350 të rritur. Konfirmimi vjen nga drejtoresha e këtij spitali, Yllka Sheta, duke iu përgjigjur interesimit të gazetarëve në lidhje me helmimin e qytetarëve. Sipas saj, të gjithë kanë pasur simptoma të njëjta dhe raste të rralla kanë qenë me temperaturë, ndërsa shton se vetëm sot kanë marrë mjekim 3 pacientë.