Hendeku i financave të qytetarëve: Disa kredi për investime, disa të tjerë nuk përballojnë jetesën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:53

Hendeku i financave të qytetarëve: Disa kredi për investime, disa të tjerë nuk përballojnë jetesën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:53

Individët po kërkojnë më shumë kredi sipas Bankës së Shqipërisë. Por nëse një pjesë po investojnë në një pronë apo makinë të re, për shumë të tjerë kostot janë shtrenjtuar dhe shpenzimet e mëdha duhet t'u lënë vendin shpenzimeve jetike.

Hendeku i financave të qytetarëve: Disa kredi për investime, disa të tjerë nuk përballojnë jetesën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:53

Individët po kërkojnë më shumë kredi sipas Bankës së Shqipërisë. Por nëse një pjesë po investojnë në një pronë apo makinë të re, për shumë të tjerë kostot janë shtrenjtuar dhe shpenzimet e mëdha duhet t'u lënë vendin shpenzimeve jetike.