Heqja e roaming me Kosovën, kush përfiton më shumë? – A2

Heqja e roaming me Kosovën, kush përfiton më shumë?

Më 15 qershor do të hiqet roaming me Kosovën. Marrëveshja u arrit në mbledhjen e fundit të përbashkët mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës. Më fillimin e sezonit veror, shqiptarët e Kosovës do të paguajnë deri në 10 herë më pak për tarifat roaming në Shqipëri dhe anasjelltas. Më tej, tarifat do të ulen vit pas viti, duke lehtësuar komunikimin mes dy shteteve.