“Hera e dytë që Kurti ka rënë në grackën e Serbisë”

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:25

“Hera e dytë që Kurti ka rënë në grackën e Serbisë”

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:25

Dritëro Arifi, profesor i shkencave politike, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën e tensionuar mes Kosovës dhe Serbisë.