“Herët apo vonë, qytetarët e Kosovës do të ‘Vetëvendosin’ edhe për simbolet” – A2

“Herët apo vonë, qytetarët e Kosovës do të ‘Vetëvendosin’ edhe për simbolet”

Drejtuesi i qendrës së Vetëvendosjes në Tiranë, Boiken Abazi, ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00 nga ku foli për fitoren e së dielës në Kosovë.

Ai theksoi se sfida e parë e VV është drejtësia dhe çlirimi i shtetit nga kapja, ndërsa më tej shprehet se herët apo vonë populli i Kosovës duhet të vendosë vetë edhe për simbolet dhe flamurin.