Heronjtë e fluturimit ‘93

Ishte avioni i vetëm i marrë peng më 11 shtator 2001, që nuk goditi objektivin e parashikuar, godinën e Kongresit amerikan, ose ndoshta edhe Shtëpinë e Bardhë. Pasagjerët që ndodheshin në bord, pasi e kuptuan se çfarë kishte ndodhur, mësynë në kabinë dhe e rrëzuan avionin në një fushë në Pensilvani.