Heronjtë e pandemisë, doktoresha shtatzënë që nuk e la punën asnjëherë

Pasi i vendosi një pacienti me koronavirus një ventilator për ta ndihmuar të marrë frymë, doktoreshë Zafia Anglesaria në heshtje falënderoi foshnjën e saj ende në bark që nuk beri përpjekje për të lindur teksa ajo punon. Ajo është 7-muajshe shtatzënë, me fëmijën e saj të parë. 35-vjeçarja punon si bashkëudhëheqëse e njësisë së kujdesit intenstiv në qendrën mjekësorë të spitalit “California Dignity Health”, në qendër të Los Anxhelosit, duke shërbyer kryesisht në popullsinë hispanike dhe afro-amerikane me të ardhura të ulëta.