Heshtje për shtyp, Partizani i përqendruar për derbin

Publikuar më: 10/5/2023, ora 15:05

Heshtje për shtyp, Partizani i përqendruar për derbin

Publikuar më: 10/5/2023, ora 15:05

Me vetëm dy pikë larg Tiranës kryesuese, lufta e Partizanit për titullin kampion vazhdon. “Demat” po përgatiten intensivisht për derbin e 17 majit, që mund të vendosë shumë për fatin e sezonit. Të kuqtë kanë preferuar heshtjen për shtyp dhe fjala e tyre të dëgjohet vetëm në fushë.

Heshtje për shtyp, Partizani i përqendruar për derbin

Publikuar më: 10/5/2023, ora 15:05

Me vetëm dy pikë larg Tiranës kryesuese, lufta e Partizanit për titullin kampion vazhdon. “Demat” po përgatiten intensivisht për derbin e 17 majit, që mund të vendosë shumë për fatin e sezonit. Të kuqtë kanë preferuar heshtjen për shtyp dhe fjala e tyre të dëgjohet vetëm në fushë.