“Hetim e dekriminalizim”, PS në sulm ndaj Metës, PD ndaj të zgjedhurve socialistë

Publikuar më: 9/9/2019, ora 10:32

“Hetim e dekriminalizim”, PS në sulm ndaj Metës, PD ndaj të zgjedhurve socialistë

Publikuar më: 9/9/2019, ora 10:32

Gazetari dhe analisti Aleksandër Çipa ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00 ku komentoi aktualitetin politik në vend, në një ditë kur Presidenti Ilir Meta do të dëshmojë në Komisionin e ngritur për shkarkimin e tij.

“Hetim e dekriminalizim”, PS në sulm ndaj Metës, PD ndaj të zgjedhurve socialistë

Publikuar më: 9/9/2019, ora 10:32

Gazetari dhe analisti Aleksandër Çipa ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00 ku komentoi aktualitetin politik në vend, në një ditë kur Presidenti Ilir Meta do të dëshmojë në Komisionin e ngritur për shkarkimin e tij.