Hetimet e SPAK, Hajdari : Dosjet e vjetra të mbyllura do të rihetohen – A2

Hetimet e SPAK, Hajdari : Dosjet e vjetra të mbyllura do të rihetohen

Ish prokurori i Apelit për Krimet e Rënda, Shkëlqim Hajdari thotë se prokurorët e SPAK do të hetojnë edhe dosjet e njohura si vrasje politike.

Në një intervistë për A2, një muaj pas konstituimit të Prokurorisë së Posaçme të Hetimit, ai rendit arsyet përse SPAK do të nisë punën me hetimin mbi bazë të provash dhe jo emra zyrtarësh.