Hetimet për 6 janarin, zyrtarët elektoralë: Trump dhe mbështetësit na shantazhuan

Publikuar më: 22/6/2022, ora 12:15

Hetimet për 6 janarin, zyrtarët elektoralë: Trump dhe mbështetësit na shantazhuan

Publikuar më: 22/6/2022, ora 12:15

Në seancën e 4 publike të komisionit që po heton 6 janarin, zyrtarët elektoral të shteteve të ndryshme, dëshmuan se ishin përballur me intimidim dhe presione nga Donald Trump dhe mbështetësit e tij, në përpjekjen për të përmbysur rezultatet e zgjedhjeve të vitit 2020. Raportim i Isabel Rosales të CNN.

Hetimet për 6 janarin, zyrtarët elektoralë: Trump dhe mbështetësit na shantazhuan

Publikuar më: 22/6/2022, ora 12:15

Në seancën e 4 publike të komisionit që po heton 6 janarin, zyrtarët elektoral të shteteve të ndryshme, dëshmuan se ishin përballur me intimidim dhe presione nga Donald Trump dhe mbështetësit e tij, në përpjekjen për të përmbysur rezultatet e zgjedhjeve të vitit 2020. Raportim i Isabel Rosales të CNN.